петак, 20. новембар 2015.

Fall look

Zdravo svima!
Kako sam nova na ovom sajtu, u svom prvom postu želela bih ukratko da vam se predstavim: ko sam, šta sam, šta me izdvaja od drugih i da vas upoznam s onim o čemu planiram da pišem na svom blogu.

Ja sam Jovana Radovanović, student turskog jezika i književnosti, zaljubljenik u modu i vatreni pobornik originalnosti i kreativnosti.
Po čemu se to ističe moj stil?
Prvo i najbitnije - po mojoj mešavini stilova i boja. Uvek se vodim sloganom: " Life is too short for boring clothes" , te tako često pokušavam da kombinujem retro džempere sa neobičnim torbicama, elegantnije haljine sa patikama, a da to ipak izgleda lepo, ženstveno, šik, moderno, upečatljivo. Koliko mi to polazi od ruke, na vama je da ocenite.
Pored odevnih predloga, ovde će se naći i postovi o raznim filmovima i knjigama prvenstveno iz 18. i 19. veka u kojima likovi obiluju glamurom i elegancijom noseći neprevazidjene modne kreacije.
Za svoju prvu kombinaciju kojom bih želela da vam se predstavim, odabrala sam cvetnu haljinu i oversize džemper koji je ručni rad moje bake. Look sam upotpunila bordo čizmicama, braon torbom i lenonkama.





Ako vam se dopada moja kombinacija, ostavite komentar.
Uzivajte!



7 коментара:

  1. Hello! Bas mi je drago sto si napravila blog! Zapraticu te cim ukljucim komp posto preko telefona nesto nece X'D
    Sofija :3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hej hej :)
      ja se jos uvek ne snalazim ovde, nemoj da mi zameris sto ti tek sad odgovaram :/
      <3

      Избриши
    2. Evo zapratila sam te :D Samo polako, ukapiraces ti sve :3 Ja sam malo zaribala sa svojim blogom, nesto u poslednje vreme nemam inspiraciju T__T

      Избриши
  2. jedno prelepo mlado bice :) zelim puuuuno uspeha duso :*

    ОдговориИзбриши
  3. Hej Jovanice :) Kao već iskusan bloger, reći ću ti samo da ti postovi budu duži, jer tako duže zadržiš čitaoce, ali si i vidljivija na google-u. Takođe, što više linkova uključiš u post, to bolje. Pozdrav i samo napred! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Hej hej :)
    ja sam jos uvek nova ovde, ne znam kako sve funkcionise, tako da mi svaki savet znaci. Hvala puno! :)

    ОдговориИзбриши