среда, 25. новембар 2015.

British Fashion Awards 2015

U ponedeljak, 23. novembra u Londonu, održana je manifestacija British Fashion Award, prestižna nagrada koja se dodeljuje od 1989. godine. Ona svake godine okupi po nekoliko hiljada ljudi ne bi li upriličili dogadjaj i proslavili istorijske modne revolucije postignute tokom godine.
Nagrade se dodeljuju u dvadesetak katerogija, a o pobednicima možete više videti na ovom link:

http://www.britishfashionawards.com/news_detail.aspx?ID=763

Što se tiče crvenog tepiha, titulu najseksipilnije vip zvanice svakako bih dodelila prelepoj Rosie Huntington - Whiteley koja je blistala u svetlucavoj haljini britanskog brenda Burberry.



Što se tiče parova, svakako bih istakla Bekamove koji su, kao i uvek, uskladili svoje outfite, ovog puta u odeći Burberry - ja, ali i modni tandem Annu Wintour, koja je odnela laskavu nagradu 'The Outstanding Achievement Award'' 2014. godine, dok se godinu dana kasnije vraća na scenu ne bi li je uručila, uz jako emotivno izlaganje, svom prijatelju, Karl Lagerfeld - u.





Što se tiče modnih 'iznenadjenja', kombinacije Selme Hayek u haljini sa potpisom brenda Gucci koju je upotpunila malom crnom torbicom i sitnim nakitom i Lady Gage u haljini Tom Forda sa bordo torbicom, su me prijatno iznenadile s obzirom da nisam navikla na ovakva njihova glamurozna izdanja i da reč stil stavim uz njihova imena.




Za kraj bih izdvojila jednu od mojih omiljenih kombinacija sa dodele, a to je svakako haljina Burberry - ja koju je ponela Naomi Campbell koja je ovom prilikom prošetala i svoju novu frizuru.



Нема коментара:

Постави коментар